joi, 5 august 2010

Retete culinare - Supa de Iaurt




Ingrediente:

- 3 l supa de pui
- 200 g orez
- 400 g iaurt gras
- 20 g faina
- 40 ml ulei de masline
- 4 fire menta
- sare, piper, boia

Preparare:

Se pune supa de pui la fiert, se toarna orezul si se lasa sa fiarba 30 de minute, dupa care se da la o parte. Se ia un polonic de supa si se amesteca cu iaurt, faina si ulei.
Acest amestec se toarna in supa inca fierbinte, batand repede cu telul, apoi se pune la foc mic 15 minute, avand grija ca supa sa nu fiarba. Se condimenteaza cu sare si piper si se presara cu boia si menta.
Pofta buna !

Citeste si:

Plachie de crap
Salata de cruditati
Retete - Salam din biscuiti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...