Reteta este trimisa de Silvia Moisa
Ingrediente:
- 500 g carne tocata, porc, vita sau pui
- 1 pachet spaghete italienesti
- 200 g cascaval
- 1 aredi rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceapa
- 1 capatana de usturoi
- delikat
- ulei
Preparare:
Luam o cratita si punem apa cam jumatate, adaugam sare si lasam sa clocoteasca. Punem spaghetele italienesti sa fiarba.Cand sunt gata le scurgem si le punem intr-un bol, acoperit cu un capac.
Curatam, spalam si taiem rondele, ceapa ardeii si usturoiul. Luam o tigaie, punem carnea tocata si ulei si calim, apoi punem legumele si putin delikat. Dupa ce se calesc, dam la o parte. Punem spaghetele pe farfurie, radem cascaval peste ele, punem si carnea cu legume si radem cascaval deasupra.
Pofta buna!
Va astept si pe voi cu retete cu poze la urmatoarea adresa de email:
retete.mancaruri@yahoo.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu