Reteta si pozele apartin prietenei mele Diana IMPERFECTADARONESTA.
Multumesc, Diana!
Ingrediente:
- 300 g aluat de patiserie ( eu il fac acum in MP :) )
- 6 oua
- 1 ceasca smantana
- 125 g slaninuta ( bacon )
- 2 legaturi de patrunjel
- sare
- boia
- piper
- ulei
Preparare:
Se intinde aluatul intr-o forma rotunda (D-30 cm), unsa. Se taie aluatul ce depaseste marginile tavii.
Se bate smantana si se amesteca cu patrunjelul tocat fin, slaninuta taiata fasii, doua oua batute si restul condimentelor.
Se toarna compozitia obtinuta peste aluat, se sparg deasupra cele 4 oua ramase si se da la cuptorul preincalzit ptr 30-35 de minute, sa se rumenesca frumos.
Este delicioasa!
Pofta buna!
Multumesc, Diana!
Ingrediente:
- 300 g aluat de patiserie ( eu il fac acum in MP :) )
- 6 oua
- 1 ceasca smantana
- 125 g slaninuta ( bacon )
- 2 legaturi de patrunjel
- sare
- boia
- piper
- ulei
Preparare:
Se intinde aluatul intr-o forma rotunda (D-30 cm), unsa. Se taie aluatul ce depaseste marginile tavii.
Se bate smantana si se amesteca cu patrunjelul tocat fin, slaninuta taiata fasii, doua oua batute si restul condimentelor.
Se toarna compozitia obtinuta peste aluat, se sparg deasupra cele 4 oua ramase si se da la cuptorul preincalzit ptr 30-35 de minute, sa se rumenesca frumos.
Este delicioasa!
Pofta buna!
cred si eu ca e delicioasa...
RăspundețiȘtergereai dreptate alexa şi mie imi place
ȘtergereArata foarte bine si e super gustoasa fac si eu adesea:)
RăspundețiȘtergere