Ingrediente:
- 6-7 cartofi
- 1 telina mica
- 2 morcovi
- 1-2 ardei grasi
- 1 ardei iute
- 2 cepe
- 1 cana fasole boabe fiarta
- 2-3 foi de dafin
- 1 cutie cu rosii decojite
- 2-3 linguri pasta de tomate
- 500 ml supa de legume
- ulei
- boia de ardei iute
- boabe de piper
- sare, piper macinat
Preparare:
Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina taiate cubulete.
Lasam cateva minute pe foc. Punem foile de dafin si turnam toata supa de legume in care am dizolvat pasta de tomate.
Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam ardeii curatati si taiati mai mari, rosiile decojite si date prin razatoare si fasolea.
Potrivim gustul de sate, boia iute si piper. Bagam la cuptor sa scada bine. La final, iutim ghiveciul cu arde iute taiat rondele.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu