miercuri, 24 octombrie 2012

Top 30 siteuri - bloguri culinare



 Topul a fost realizat pentru saptamana 15.10.2012 - 21.10/2012

1. www.e-retete.ro
Peste 860 retete culinare gatite, fotografiate si detaliate pentru ca tu sa ai totul la indemana cand vrei sa-ti impresionezi aproapele, prietenii si propriile simturi.


 2. http://www.retetecalamama.ro/
Esti pasionat de bucatarie si cauti retete noi? Esti incepator in ale gatitului si esti in cautarea unor explicatii detaliate? Acest blog culinar iti ofera retete cu poze pas cu pas impecabil explicate. Cele mai bune retete: mancaruri, fripturi, deserturi!

 3. http://www.teoskitchen.ro/
Retete culinare ilustrate, explicate pas cu pas si usor de facut.

 4. http://laurasava.ro/
Un blog pionier in domeniul gastronomiei, realizat din bucuria de a impartasi cu voi minunate retete culese de pretutindeni. Munca mea o dedic cititorilor mei dragi, care zilnic ma rasfata cu atentia lor.

 5. http://www.bucatareselevesele.ro/
Retete culinare, retete ilustrate. Retete culinare din Ardeal si Moldova ! Retete traditionale din bucataria romaneasca si nu numai !

 6. http://www.all-food.ro/
Am realizat cat de plictisitoare erau mesele mele pana sa ma apuc sa scriu pe acest blog. Acum imi petrec timpul liber cautand si descoperind noi retete gustoase de care ma bucur impreuna cu cei dragi.

 7. http://ce-retete-mai-fac-fetele.blogspot.ro/
Cand ai pofta de ceva bun, intra aici si vezi ce-am mai gatit. Vei gasi atat retete clasice din bucataria romaneasca si internationala cat si improvizatiile mele gastronomice la minut.

 8. http://www.viorica-torturi.ro/
Arta Culinara.

 9. http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/
Retete culinare ca: aperitive, antreuri, supe, mancaruri, torturi, prajituri, toate in imagini.

10. http://alexandra-bucatariamea.blogspot.ro/
Retete simple si usoare pentru fiecare zi.

11. http://www.dulcegarii-culinare.ro/
Blog culinar, dulcegarii, retete cochete, retete simple in imagini, traditionale si internationale.

12. http://brindusascheaua.blogspot.ro/
Blog culinar care oferă reţete din bucătăria românească şi internaţională, explicate cu fotografii sugestive din timpul preparării.

13. http://enjoydessert.blogspot.ro/
Retete delicioase pentru o masa sanatoasa completata de un desert minunat!

14. http://www.delicioasa.com/
Blog culinar, calatorii, familie. Retetele mele sunt simple,rapide,confortabile...Timpul petrecut in bucatarie trebuie sa fie o bucurie pentru intreaga familie, iar mancarea o incantare.

15. http://furnicuti.blogspot.ro/
Retete culinare delicioase cu caloriile calculate.

16. http://www.delicii.com/
Retete delicioase.

17. http://rawveganjoy.blogspot.ro/
Blog despre alimentatie vegana fara foc (Raw Vegan).

18. http://www.emilyscupcakes.ro/
Cupcakes, muffins, sweet treats, love, colors, smile, sweets, tea party - toate pe cel mai vesel blog culinar.

Cele mai delicioase retete culinare si bauturi traditionale romanesti si internationale. Ghidul tau pentru o alimentatie sanatoasa.

Un blog cu un inceput promitator, interesant in domeniul culinar si nu numai... Am fost diagnosticata de 5 ani cu un cumul de boli autoimune si doresc ca acest subiect sa devina foarte important...

Blog culinar, retete prajituri si ornare torturi.

Retete culinare din Bucataria Romaneasca.

Oricine poate sa gateasca! Retete simple, rapid de realizat. Retete nationale si internationale: dulciuri, preparate din carne si peste, supe, salate, inghetata si multe altele.

Retete sanatoase pentru copii si adulti.

Retete culinare din bucataria mea: ilustrate, usoare si gustoase.

Inventii in bucatarie - retete in imagini, retete inventate, retete adaptate.

Retete originale, gustoase, simple si sanatoase, inventii proprii si sfaturi culinare de efect. Retete culinare din gastronomia romaneasca si cea internationala reinventate.

Initial am vrut sa fie un blog culinar al familiei, un fel de carte de bucate, virtuala, personala. Apoi am hotarat sa-l fac public pentru a deveni, poate, la randul meu, o sursa de inspiratie asa cum si altii au fost pentru mine.

Un site care oglindeste viata culinara de zi cu zi: experiente culinare, restaurante si pizzerii care merita sau nu sa fie vizitate, postarea de retete traditionale dar si trendy.

Un blog culinare cu retete numeroase care o sa iti faca ziua mai gustoasa !

Acest top a fost realizat dupa datele furnizate de www.trafic.ro. Au fost luate in considerare decat siteurile si blogurile culinare inscrise pe siteul  www.trafic.ro.


5 comentarii:

  1. Pe unele dintre aceste site-uri le stiam, si eu mai urmaresc bloguri culinare, fiindca cred ca in maxim doi ani ma asez la casa mea si daca tot avem acces la informatii de ce sa nu ne bucuram din plin de ele si sa ne usuram munca. Am o prietena care s-a casatorit de curand si care nu stie sa gateasca, dar spune ca intra pe site si scrie de exemplu chiftelute marinate pe google si face reteta exact ca pe net si, cand vine proaspatul sot de la serviciu ramane surprins de chiftelute marinate.ro si alte retete marca ,,.ro" :)) pe care le gaseste pregatite foarte bine! Eu chiar incurajez existenta acestor gen de bloguri culinare, ba chiar ma gandesc sa va sugerez sa introduceti si materiale video in pregatirea retetelor mai simple, sau mai multe imagini! agnes14181@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine realizat top-ul. Va invitam si pe blogul nostru http://peterhofromania.blogspot.ro/2013/01/sa-facem-cunostinta-cu-peter.html
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!
    Daca doriti sa faceti schimb de link cu acest site, va rugam sa ne adaugati la blogroll folosind urmatoarele date:


    Nume:
    Retete Culinare Online
    Link:
    http://reteteculinarenoi.ro/ dupa care sa ne lasati un comentariu aici cu numele blogului dvs si link-ul.

    Metoda aceasta este una de promovare reciproca prin asocierea de link-continut.
    Mentionez faptul ca siteul are rank 3, ceea ce insemna o nota buna din partea google si va poate fi de folos mai ales in cazul in care blogul dvs nu are rank mai mare sau deloc.

    Asteptam raspunsul dumneavoastra. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am adaugat siteul dumneavoastra.
      Blogul meu:
      Retete de mancaruri
      http://retete-de-mancaruri.blogspot.ro/

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...