duminică, 28 octombrie 2012

Supa gulas

Aceasta bunatate am facut-o dupa reteta gasita pe blogul Homemade by Oana. Va recomand sa vizitati si voi acest blog cu retete apetisante!



Ingrediente:
- 500 g carne de vita pentru tocana
- 2 cepe mari
- 2 cartofi mari
- 3 linguri pasta de tomate
- 3 linguri paprika dulce
- 2 linguri ulei
- 2-3 foi de dafin
- 1 lingura paprika iute
- 1 lingurita chimen
- 1 lingurita maghiran
- 1- 1,5 l supa de vita
- piper



Preparare: 
Prajim carnea, taiata cubulete mici, intr-o lingura de ulei.


O lasam pana se rumeneste bine. Scurgem uleiul din tigaie si scoatem carnea pe un prosop de hartie.
Punem o alta lingura de ulei in tigaie si prajim timp de 1 minut bobitele de chimen.
Adaugam apoi ceapa tocata marunt si o lasam pana devine sticloasa.
Punem carnea peste ceapa si chimen si mai lasam totul la foc mic 2 minute.
Adaugam apoi supa de vita, pasta de tomate, cartofii si paprika si amestecam usor cu o lingura de lemn.
Condimentam cu paprika iute, piper, maghiran si foi de dafin si lasam totul circa o ora sau pana carnea este frageda.
Pofta buna!



Un comentariu:

  1. Ce sa spun, arata bine, dar eu si carnea de vita nu ne impacam prea bine. Carnea asta are tot timpul o aroma ciudata si nu prea e pe gustul meu, insa cred ca merg ingredientele de mai sus in combinatie cu, carnita de porc(cea mai buna leguma:))). agnes14181@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...