Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 2 cepe
- 2 mere acrisoare
- 2 linguri ulei
- 200 ml supa de pui(zeama)
- 50 ml sos iute (chilli)
- patrunjel verde
- sare, piper
Preparare:
Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa curatata se taie in felii groase, merele se curata si taie in patru. Pieptii de pui se prajesc in ulei incins cate 5 minute, pe fiecare parte. Se adauga ceapa, merele, sosul picant si zeama de carne. Se acopera vasul si se da la cuptor 10 minute. Se scot apoi merele si ceapa, iar carnea se mai lasa putin sa se rumeneasca (fara capac). Merele si ceapa se aseaza pe un platou, deasupra se pun pieptii de pui si de jur-imprejur, sosul. Se presara cu verdeata.
Pofta buna !
SUNA BINE RETETA ASTA AM SA O INCERC SI EU!
RăspundețiȘtergereFELICITARI PT BLOG!