marți, 10 august 2010

Retete culinare - Pizza a la Grasu 64 - cu blat subtire



Ingrediente pentru aluat:

- 600 g faina
- un pliculet drojdie uscata
- doua linguri ulei de masline
- o cana de apa calduta
- sare si 1/2 lingurita zahar

Toping:

- salam de porc Angst
- bacon Angst
- feli de branza topita Hochland
- o cutie ciuperci
- suc de rosii Fruttia
- branza tare, de oaie (eu am pus de vaca,de data asta)
- 2 cepe
- sare, piper

Preparare:

Se prepara aluatul ca la reteta Pizza a la Grasu64 - cu blat pufos
Se intinde o foaie subtire. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu malai. Se pune aluatul in tava (sa acopere peretii la tava).Se inteapa, cu furculita, aluatul si se portioneaza. Se rade branza peste aluat, se pune baconul,salamul si ciupercile, peste care se pun feliile de branza topita, peste ele se pune ceapa taiata fideluta.
Se da la cuptorul incins in prealabil, cam pentru 20 de minute, functie de cuptor.
Se serveste cu ketchup si unpahar de vin rosu, sec.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...