Ingrediente:
- 800 g inimi si pipote de pui
- 500 g ficat de pui
- 300 g ceapa
- 50 g faina
- 50 g pasta de tomate
- 400 g rosii proaspete
- 150 g ulei
- 100 ml vin alb
- 50 g patrunjel verde
- piper,sare dupa gust
Preparare:
Maruntaiele de pui, curatate si spalate, se taie in cuburi mici.Ceapa, curatata si spalata, se taie marunt.Rosiile proaspete, curatate si spalate, se oparesc, se curata de pielite si se taie in cubulete.Patrunjelul verde, curatat si spalat, se taie marunt.Pasta de tomate se dilueaza cu apa.Maruntaiele de pui si ceapa se inabusa in ulei si putina apa (150 ml).Se adauga rosiile, pasta de tomate si faina dizolvata in putina apa rece, apa calda necesara fierberii (1,5 l),sarea si piperul si se fierb 50-60 minute.La sfarsitul fierberii se adauga vinul.
Se serveste cald cu patrunjel deasupra.
Pofta buna !
Citeste si :
Fasole uscata cu afumatura
Retete - Paine imbracata a la Grasu64
Retete- Painicute dulci cu praf de ciocolata
Felicitari pentru munca depusa pe acest site,are informatii interesante si fotografii frumoase,salutari din Madrid,Raul
RăspundețiȘtergereNehoiu online Marketing Asesinos seriales Directorio web SEO
Multumesc, Raul!
Ștergere