marți, 6 iulie 2010

Retete - Sfaturi culinare 1




Inainte sa va apucati de gatit spalati-va pe maini,strangeti-va parul si puneti-va un sort.
Deschide geamul,asta daca nu ai hota.
Mancarea cu sos este mai buna daca este tinuta la cuptor o jumatate de ora,inainte de a fi servita.
Dupa ce ati luat de pe foc,zarzavaturile,supele sau sosurile,adaugati putin unt, pentru un gust mai fin.
Pune in apa in care fierbi paste,orez,o lingura de ulei sau unt si nu se vor mai lipi in timpul fierberi(intre ele sau de vas)
Pentru a deveni mai frageda,carnea se lasa la marinat intr-un vas acoperit,in frigider,intre 1 si4 ore.Marinata pentru 1 kg de carne:1 ceasca de ulei,1 ceasca de vin,1 ceasca de otet,1 ceasca sos de soia,1 lingurita de boabe de mustar,una de boabe de piper,foi de dafin,sare.Se amesteca si se toarna peste carne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...