luni, 8 iulie 2013

Mezeluri cadou de la Gepeto Company


Am avut placuta surpriza sa primesc un cadou de la Gepeto Company, mezeluri si mici de cea mai buna calitate!
Daca vrei sa vezi mai multe produse din carne, de calitate superioara, intra pe pagina lor de Facebook: Gepeto Company!
Multumesc Gepeto Company!


"În urmă cu 10 ani Gepeto era doar un vis frumos aşternut pe o bucată de hârtie. Acum mă uit in urmă şi văd cum acest brand a crescut in fiecare zi, puţin cate puţin, şi a ajuns in acest moment să reprezinte un nume important pe piaţa mezelurilor din România. 
La 17 km de Constanţa stă mărturia acestui vis frumos, noua fabrică Gepeto construită pe 30.000 de m2 utilată şi dotată cu tehnologie de ultimă oră, la standarde europene iar datorită personalului calificat cu care ne mândrim,este certificată şi acreditată ( ceea ce inseamnă că putem face şi exporturi in spaţiu intracomunitar - in LI.E.), cu ISO 9001/2000, HACCP şi referenţial lSO 22000:2005.
Dorim pe această cale să vă mulţumim pentru increderea pe care o acordaţi produselor Gepeto şi vă promitem că şi de acum inainte veţi regăsi acelaşi gust inconfundabil de bun cu care v-aţi obişnuit şi inchei prin a vă spune că:

"Eu vă recomand Gepeto" Costica Marin CEO"

Un comentariu:

  1. buna ma bucur pentru voi ca aveti asa trecere dar in in ardeal ar trebui impartasite acele cadourii de la gepeto sa o savuram si noi

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...