sâmbătă, 3 martie 2012

Retete culinare - Cartofi cu ou a la Grasu64

Foto by Simona Floroaia - La Bohème


Ingrediente:

- 2 cartofi
- 2 oua
- patrunjel, marar
- sare, piper
- ulei

Preparare:

Se prajesc cartofii in ulei suficient. Se scurg de ulei. Se bat ouale cu sare si piper(eu am adaugat si putina apa rece). Se pune in oua verdeata tocata marunt( eu nu am avut) si se toarna peste cartofii prajiti. Se acopera tigaie si se lasa la foc mic cateva minute. Cu ajutorul unei pelete se intoarce, cu grija, pe partea cealalta. Se mai lasa doua minute.
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Scoate brinza seamana a coliva:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai greptate, mi-am dat seama prea tarziu
      cand mai fac schimb poza, ms.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...