sâmbătă, 3 martie 2012

Retete culinare - Gogosele de cascaval



Foto by Simona Floroaia - La Bohème

Ingrediente:

- 100 g cascaval
- 250 ml lapte
- 50 g unt
- 3 oua
- faina cat cuprinde
- ulei pentru prajit
- marar
- chimen

Preparare:

Se rade cascavalul prin razatoarea mica. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca. Se spala si se toaca marunt mararul. Se bat bine ouale.
Intr-un castron punem ouale batute, laptele, untul, mararul, chimenul, cascavalul si le mixam bine ( eu am pus si sare). Turnam treptat faina pana obtinem o coca moale.
Intr-o tigaie incingem uleiul. Cu o lingurita, data cu ulei, luam din aluat si punem la prajit, intorcand pe ambele parti, pana devin aurii. Le scoate pe un prosop de hartie.
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Astea , chiar imi plac ... cu prima ocazie le voi testa , asa c-am pastrat reteta la favorite ; totusi , cam cata faina ar trebui ?
    Duminica frumoasa , Vasi !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...