Ingrediente:
-2 piepti de pui
-1 ceapa
-1 telina
-2-3 morcovi maricei
-1 gogosar acru
-zeama de la o lamaie
-100-150 gr. orez
-1 cana lapte
-300 gr. smantana
-4 galbenusuri de oua
-1 ardei iute
-sare
-1 legatura marar
Preparare:
In o oala de 6 litri,puneti sa fiarba, pieptul de pui si ceapa,intreaga.Intre timp ,ca sa nu va plictisiti,curatati si dati prin razatoarea mica,morcovul si telina.
Cand carnea a fiert, scoateti ceapa si o aruncati,carnea o taiati in bucatele si o puneti la loc in oala.Puneti morcovul si telina.Taiati, fideluta,gogosarul si il puneti si pe el in oala impreuna cu orezul spalat anterior.Spalati si curatati de seminte,ardeiul iute,taiati-l marunt si puneti-l in oala.
La final,cand orezul si legumele sunt fierte,dati oala de pe foc. Intr-un vas mai mare,bateti galbenusurile si amestecatile cu laptele si smantana.Peste ele turnati putin cate putin din zeama care a fiert,si amestecati pana ce ajunge la temperatura supei,dupa care turnati in oala,cate putin si amestecati.
Puneti zeama de lamaie.Spalati si tocati mararul si punetil la ciorba,gata.
Pofta buna !!!
-2 piepti de pui
-1 ceapa
-1 telina
-2-3 morcovi maricei
-1 gogosar acru
-zeama de la o lamaie
-100-150 gr. orez
-1 cana lapte
-300 gr. smantana
-4 galbenusuri de oua
-1 ardei iute
-sare
-1 legatura marar
Preparare:
In o oala de 6 litri,puneti sa fiarba, pieptul de pui si ceapa,intreaga.Intre timp ,ca sa nu va plictisiti,curatati si dati prin razatoarea mica,morcovul si telina.
Cand carnea a fiert, scoateti ceapa si o aruncati,carnea o taiati in bucatele si o puneti la loc in oala.Puneti morcovul si telina.Taiati, fideluta,gogosarul si il puneti si pe el in oala impreuna cu orezul spalat anterior.Spalati si curatati de seminte,ardeiul iute,taiati-l marunt si puneti-l in oala.
La final,cand orezul si legumele sunt fierte,dati oala de pe foc. Intr-un vas mai mare,bateti galbenusurile si amestecatile cu laptele si smantana.Peste ele turnati putin cate putin din zeama care a fiert,si amestecati pana ce ajunge la temperatura supei,dupa care turnati in oala,cate putin si amestecati.
Puneti zeama de lamaie.Spalati si tocati mararul si punetil la ciorba,gata.
Pofta buna !!!
Yam, yam...cu siguranta ca e delicioasa.
RăspundețiȘtergereO invitatie...ceva??!!