miercuri, 30 iunie 2010

Retete culinare de post - Ciuperci sotate



Ingrediente:

-800 g ciuperci proaspete
-1 ceapa
-1 lamaie
-4-5 catei de usturoi
-1 legatura patrunjel
-1 lingura de margarina ( unt, pentru cei care nu tin post )
-sare si piper,dupa gust

Preparare:

Curatam si spalam ciupercile in mai multe ape,le taiem subtiri.
Intr-o tigaie mare,punem la topit untul sau margarina,dupa care adaugam ceapa curatata si taiata julien.Adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata de ele.
Adaugam usturoiul taiat rondele sau zdrobit.Se pune sare si piper dupa gust si se acreste cu zeama de lamaie.
Se serveste soteul cald cu marar si mamaliguta.
Pofta buna !

7 comentarii:

  1. foarte gustos si nu ia mult timp la preparat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Sunt si foarte sanatose si gustoase.

      Ștergere
    2. Sunt foarte bune si usor de facut!
      m.stroe@yahoo.com

      Ștergere
  3. sunt fan ciuperci, mai ales ca sunt si sanatoase, asa ca recomand tuturor aceasta reteta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sanatos, gustos si satios! Felicitari!
    deeea.ablog@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Yummy Yammy....Aseara am mancat ciupercute la cuptor si mi-au mai ramas cateva crude din care aveam de gand sa fac o ciulama. Abia astept sa prepar diseara pt ca deja inghit in sec :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...