sâmbătă, 9 februarie 2013

Placinta cu cascaval si carnaciori oltenesti

Aceasta este o mancare simpla, accesibila oricui!

Ingrediente:
800 gr foietaj Bella 
- 400 gr cascaval
- 8 carnaciori oltenesti
- 1 ou
- 1 lingura de lapte
- susan
- 1 lingura de unt
- 150 gr smantana



Preparare:
 Frigem carnaciorii oltenesti, ii taiem in doua pe lungime si apoi in bucatele mici.
 Intindem putin foile de foietaj si  le ungem cu smantana, radem cascaval si presaram peste el carnaciorii.
 Rulam fiecare foaie si aplatizam la capete. Taiem ruloul din 5 in 5 cm si il intepam cu furculita.
 Ungem o tava cu unt si punem cele doua rulouri.
 Batem oul cu laptele si ungem rulourile. Presaram peste rulori susanul.
 Dam la cuptor pana capata o culoare aurie, cam intre 30 si 45 de minute, in functie de cuptor. (este bine sa vericati din cand in cand dupa primele 25 de minute )
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. arata delicios! Nu am pregatit pana acum o astfel de placinta, dar nu e timpul pierdut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am facut si eu ce mi-a trecut prin cap si am nimerit-o.
      super buna...nici nu a apucat sa se raceasca!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...