luni, 11 februarie 2013

Muffins Cake/Chec briosa


Ingrediente:
- 6 oua
- 1 cana faina
- 6 linguri ulei
- 2 linguri cacao
- 1 cana zahar
- esenta de rom
- 1 pliculet praf de copt
- 1 lingura zeama de lamaie

Preparare:


Se bat albusurile spuma cu zaharul.


Se bat galbenusurile cu uleiul.

Dizolvi praful de copt cu putina zeama de lamaie.
Amesteci alusurile batute spuma cu galbenusurile batute cu uleiul si adaugi esenta de rom si praful de copt dizolvat.
Scoti o cana de compozitie si o amesteci cu cacao.
In compozitia ramasa incorporezi faina.
Ungi tava de briose cu ulei si tapetezi cu faina. Umpli fiecare forma si deasupra pui cate o lingurita din compozitia amestecata cu cacao si amesteci cu o furculita.




Se baga tava de briose la cuptorul incins in prealabil pana se rumenesc deasupra, cam 30-35 de minute.
 NU deschideti usa la cuptor in primele 25 de minute!


 Pofta buna!

7 comentarii:

  1. Off, de cand vreau si eu o forma de briose ca asta! Poate reusesc sa imi iau curand si testam reteta, deja imi ploua in gura! Eu sunt mare fan dulciuri de casa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca a durat doi ani pana am reusit sa cumpar. Este atat de usor de lucrat cu ea!

      Ștergere
    2. am primit de ziua mea o tava de prajituri de la Tefal care m-a facut pur si simplu sa stau si mai mult in bucatarie!

      Ștergere
  2. woow! ce aspect au! nici nu indraznesc sa ma gandesc ce gust minunat trebuie sa aiba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le faceam cu ulei Cardinal ieseau si mai bune!

      Ștergere
  3. http://gospodinadinardeal.blogspot.com/2013/06/blat-de-pizza-ingrediente-250-gr.html
    ÎMI PLACE BLOGGUL TĂU

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...