Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- 1 varza, mica-mijlocie
- 1 pachete melcisori(paste), fara ou
- 1 ceapa mare
- 1 lingura bulion
- 1 legatura marar
- sare, piper, cimbru, foi de dafin
- 1 ardei iute
- 1-2 linguri ulei Cardinal
Preparare:
Pregatim ingredientele: spalam si taiem marunt ceapa, mararul si varza. Punem la calit in ulei incins, ceapa. Cand a prins o culoare sticloasa adaugam varza si le calim timp de 15 minute, amestecand mereu. Adaugam bulionul, 1 l de apa, foile de dafin, sare, piper, ardeiul iute taiat marunt, mararul si mai lasam sa fiarba 15 minute.
Fierbem pastele si le adaugam la varza si dam la cuptor pana prinde o culoare aurie, cam 15-20 de minute.
Pofta buna!
Interesanta combinatia de varza cu paste fainoase.Cred ca a iesit foarte buna mancarica.
RăspundețiȘtergereSuna foarte bine titlul retetei, cred ca in curand voi incerca sa o pregatesc si eu!
RăspundețiȘtergere