Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 1 ceapa
- 1 rosie sau o lingurita bulion
- 2 catei de usturoi
- cimbru proaspat
- piper alb, sare
- 1 sticla de vin alb sec - se folosesc doar 100 ml, restul il bea bucatarul
- 1 lingura ulei de masline
Preparare:
1. Deschizi sticla de vin si torni un pahar, il bei. Incingi uleiul , pui ceapa curatata si taiata pestisori .O lasi putin cat sa devina aurie si o stingi cu vin. Adaugi ciupercile spalate, cateii de usturoi curatati si taiati marunt si le lasi sa fiarba impreuna 5 minute. Intre timp mai bei ceva vin.
2. Pui rosia curatata si taiata marunt, lasi pe foc pana ce au fiert si potrivesti de sare si piper. Le aduci la masa cu cimbru proaspat.
Pofta buna!
Simplu dar delicios!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereAm adaugat linkul blogului tau pe blogul meu.
Ștergeresuper buna reteta...
Ștergeremie mi-a placut si vinul
Ștergere