Chiar dacă acest fel de mâncare cu cartofi este rapid şi uşor de facut, este fabulos.
Ingrediente:
- 3 cesti cartofi fierti si pisati bine cu furculita
- 4 oua
- 1/2 cana frisca
- 1 si 1/2 cana branza rasa
sau cascaval
- 50 g unt
- piper
Preparare:
Mixati piureul cu ouale batute bine, frisca si 1 cana de branza rasa, pana se omogenizeaza.
Ungeti cu unt un vas termorezistent si puneti compozitia. Nivelati bine si presarati cealalta jumatate de cana cu branza rasa.
Dati la cuptorul bine incins pana se rumeneste frumos.
Pofta buna1
Chiar interesant ! Frisca-i batuta , sau se adauga asa , ca la creme ?
RăspundețiȘtergereSe adauga asa.
ȘtergereBuna, suntem o asociatie pentru protectia animalelor nou infiintata si am dori sa stim daca ai fo de acord sa facem un schimb de link-uri.
RăspundețiȘtergereNoi suntem acestia: http://asociatia-prieteni-buni.blogspot.com/
Mersi,
Irina
Buna Irina!
ȘtergereAm adaugat linkul tau cu numele "Asociatia Prieteni Buni". Este bine?
Am facut aseara,o bunatate,am fost laudata de familie deci te voi lauda si eu!Foarte buna!!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-a fost de folos.
ȘtergereDaca te rog frumos, se poate sa facem un schimb de linkuri?
ȘtergereEu oricum l-am pus pe al tau.
Succes!
Ms frumos , Vasi !
RăspundețiȘtergereDuminica placuta .
Cu mare drag Diana!
Ștergere3 cesti piure din cati cartofi ies? Si este doar cartof fiert si pasat sau lapte/unt?
RăspundețiȘtergereDepide de cartofi...acum daca faci din 1kg si iti mai raman, cred ca nu este nici un bai!
ȘtergereDe unde am luat reteta zice ca piure, asata implica lapte si unt, dar eu am pus doar cartofii fierti si pisati, o sa modific reteta si o sa scriu asa!