Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 oua
- patrunjel, marar
- sare, piper
- ulei
Preparare:
Se prajesc cartofii in ulei suficient. Se scurg de ulei. Se bat ouale cu sare si piper(eu am adaugat si putina apa rece). Se pune in oua verdeata tocata marunt( eu nu am avut) si se toarna peste cartofii prajiti. Se acopera tigaie si se lasa la foc mic cateva minute. Cu ajutorul unei pelete se intoarce, cu grija, pe partea cealalta. Se mai lasa doua minute.
Pofta buna!
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 oua
- patrunjel, marar
- sare, piper
- ulei
Preparare:
Se prajesc cartofii in ulei suficient. Se scurg de ulei. Se bat ouale cu sare si piper(eu am adaugat si putina apa rece). Se pune in oua verdeata tocata marunt( eu nu am avut) si se toarna peste cartofii prajiti. Se acopera tigaie si se lasa la foc mic cateva minute. Cu ajutorul unei pelete se intoarce, cu grija, pe partea cealalta. Se mai lasa doua minute.
Pofta buna!
Scoate brinza seamana a coliva:))
RăspundețiȘtergereai greptate, mi-am dat seama prea tarziu
Ștergerecand mai fac schimb poza, ms.