Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- 100 g cascaval
- 250 ml lapte
- 50 g unt
- 3 oua
- faina cat cuprinde
- ulei pentru prajit
- marar
- chimen
Preparare:
Se rade cascavalul prin razatoarea mica. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca. Se spala si se toaca marunt mararul. Se bat bine ouale.
Intr-un castron punem ouale batute, laptele, untul, mararul, chimenul, cascavalul si le mixam bine ( eu am pus si sare). Turnam treptat faina pana obtinem o coca moale.
Intr-o tigaie incingem uleiul. Cu o lingurita, data cu ulei, luam din aluat si punem la prajit, intorcand pe ambele parti, pana devin aurii. Le scoate pe un prosop de hartie.
Pofta buna!
Astea , chiar imi plac ... cu prima ocazie le voi testa , asa c-am pastrat reteta la favorite ; totusi , cam cata faina ar trebui ?
RăspundețiȘtergereDuminica frumoasa , Vasi !
E..cum au iesit?
ȘtergereMersi mult! Si mie imi plac.
RăspundețiȘtergereCu placere!
Ștergere