Ingrediente:
- 800 g pate de ficat de pui sau porc,
dupa preferinta
- 2 legaturi de ceapa
- 1 legatura usturoi
- 1 legatura leurda
- 2 legaturi patrunjel
- 1 legatura marar
- 8 oua
- 1 cana de orez
- pesmet
- ulei
- sare, piper
Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Preparare:
Punem orezul la fiert. Curatam, spalam si taiem marunt verdeata. Luam 7 oua si separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Batem bine galbenusurile.
Intr-un castron amestecam bine pateul de ficat cu orezul fiert si racit, verdeata, galbenusurile, sare si piper. Adaugam albusurile batute spuma.
Ungem cu ulei o tava termorezistenta si tapetam cu pesmet. Punem compozitia in tava si o nivela frumos.
Dam tava la cuptorul bine incins pentru 45 de minute. Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor si ungem drobul cu 2 oua batute bine. Mai dam la cuptor pana prinde o culoare aurie, cam 15 minute.
Pofta buna!
Margo Cosmetics este o firma de vanzare directa de produse cosmetice,parfumuri si
RăspundețiȘtergereMy web site: Margo-cosmetics.ro
Daca tot iti faci reclama pe blogul meu, macar lasa-ti numele!
Ștergere