Ingrediente:
- 800 g carne tocata de ce animal sau pasare va place
ca vorba aceea "cea mai buna pasare e....porcul"
- 2 kg cartofi
- 1 ceapa
- 1 cescuta de lapte
- 1 cana de vin alb, sec ( optional)
- 4 oua
- 2 linguri ulei Cardinal
- sare, piper, cimbru, dupa gust
Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Preparare:
Din cartofi ( fierti bineinteles) si lapte facem un piure.
Curatam si taiam marunt ceapa si o punem sa se caleasca in ulei, impreuna cu carnea. Adaugam , lingura cu bulion, vinul si lasam sa fiarba.
Intr-o tava termorezistenta punem jumatate din cantitatea de piure si il intindem uniform. Punem peste piure carnea si deasupra cealalta jumatate de piure. Dam la cuptorul bine incins pentru 45 de minute. Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor, batem bine ouale si le turnam deasupra. Mai dam la cuptorm pentru 15 minute.
Carnea poate fi inlocuita cu 2 pachete de soia granule, fierte dupa cum scrie pe pachet.
Ce retete tari si par delicioase.o sa incerc si eu :D
RăspundețiȘtergere