marți, 27 martie 2012

Retete culinare - Briose din fidea de orez


Ingrediente:

- 150 g fidea de orez
- 3 oua
- 1 lingurita oregano sau
busuioc uscat
- 200 g smantana
- 75 de g branza
- 2 morcovi mici
- 3-4 linguri boabe de porumb
din conserva
- 3 linguri de unt
sau margarina
- 3 linguri malai

Preparare:

1. Oparesti fideaua cu apa fierbinte, usor sarata si o lasi timp de 5 minute acoperita cu un capac, ca sa se umfle.
2. Ungi cu unt si tapetezi cu malai 12 dintre formele unei tavi mari pentru briose. Aprinzi focul la cuptor.
3. Cureti si speli morcovii. Razi branza si morcovii. Bati ouale cu smantana, branza, oregano, porumbul si morcovii.
4. Scurgi pastele in strecuratoare, le lasi putin la racit, apoi le incorporezi in amestec.
5. Repartizezi amestecul in forme si coci briosele timp de 15 minute( in functie de cuptor), pana prind o culoare aurie.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...