Ingrediente:
- 1 conopida de aproximativ 1 kg
- 1 lingura amidon
- 2 linguri smantana
- 150 g branza de vaca
- 1 lingura unt
- sare
Preparare:
1. Desfaci conopida in buchete, pe care le oparesti in apa usor sarata, apoi le lasi sa se scurga bine.
2. Razi fin telemeaua si o amesteci cu smantana si amidonul. Ungi o forma termorezistenta.
Treci buchetele de conopida prin amestecul cu branza si le asezi in vasul termorezistent.
3. Introduci forma in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 20 de minute, pana cand conopida se rumeneste.
O servesti fierbinte, fie la pranz, ca garnitura, fie la o cina usoara.
Conopida ajuta la detoxificarea organismului, alaturi de alte legume bogate in fibre alimentare.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu