joi, 4 octombrie 2012

Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice


In data de 2 octombrie, Electrolux si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei au organizat un eveniment caritabil de gatit, pentru a marca Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.

Sase dintre cei mai priceputi food bloggeri din Romania, impreuna cu insasi A.S.R. Principesa Margareta, au pregatit o masa regala pentru batranii si copiii prezenti, oferindu-le un moment de liniste si bucurie.

Eu am avut privilegiul sa fiu al saptelea blogger, nu asa de renumit ca ceilalti, care impreuna cu Elena David (leblogpiquant.com) şi Cristina Toth (divainbucatarie.ro) am pregatit piept de pui şi farfalle cu sos de verdeaţă. alaturi de Andreea Scaesteanu (Gurmandino.ro) şi Andreea Jugănaru (andreeachinesefood.blogspot.ro) au preparat o delicioasă plăcintă cu roşii, vinete şi caşcaval.

Desertul, un gateau au chocolat pufos şi bogat, a fost pregătit de Mihai Lambru (placerisimple.wordpress.com) şi Ileana Corcoţoi (Papa la Ile).

Asa cum spunea Carmen Georgescu, director marketing la Electrolux "7 blogeri entuziasti au gatit pentru aproximativ 75 de persoane. A fost un tur de forta si o demonstratie de pasiune." A fost o onoare pentru mine sa gatesc alaturi de renumitii si talentatii mei colegi de bloggereala.
In poza de mai sus sunt alaturi de Elena David (leblogpiquant.com) şi Cristina Toth (divainbucatarie.ro).
Mihai Lambru (placerisimple.wordpress.com) şi Ileana Corcoţoi (http://papalaile.corcotoi.ro/).
Andreea Scaesteanu (Gurmandino.ro) şi Andreea Jugănaru (andreeachinesefood.blogspot.ro)
Piept de pui cu sos cu verdeaţă şi garnitură de farfale
Gateau chocolat, retetă luată din cartea Principesei Margareta.
Si poza de grup, unde am fost fericit sa pot sta alaturi de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

M-am simtit foarte bine si am cunoscut niste oameni deosebiti. Pentru aceasta ocazie trebuie sa ii multumesc doamnei Carmen Georgescu, director marketing la Electrolux, care a avut amabilitate sa ma invite!


  Electrolux a primit in mai 2011 statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei si a dotat cu aparatura electrocasnica bucataria Palatului Elisabeta. In parteneriat cu Casa Regala a Romaniei si beneficiind de prezenta A.S.R. Principesa Margareta, Electrolux a organizat numeroase evenimente de cooking, dedicate atat presei, cat si bloggerilor culinari din Romania.

Un comentariu:

  1. Vai! deci acesta este un gest incredibil de frumos! ador actele de calitate! Felicitari celor de la Electrolux pentru initiativa! Ce noroc ati avut sa stati exact langa alteta sa, o sa ramaneti in cartile de istorie care vor aparea peste o suta de ani, pozat alaturi de Alteta Sa, intr-un articol dedicat faptelor caritabile la care a participat dumneaei.:) Felicitari pentru poza de grup! agnes14181@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...