miercuri, 15 octombrie 2014

Pretuieste-ti vederea




 
Dragile mele si dragilor, este foarte important sa avem grija de vederea noastra. Daca avem probleme cu cititul sau cu descifrarea obiectelor la distanta, este foarte important sa mergem imediat la medic.
Sa nu faceti ca mine!!!
Eu am intrat in primul centru de optica medicala, cu preturi mai mici, pe care l-am gasit. 
Se spune ca suntem prea saraci ca sa cumparam un lucru prost si ieftin. 
Dupa nici trei luni de zile nu mai vedeam deloc bine cu ochelarii facuti la acel centru, se zgariasera si aveam dureri de cap.
I-am povestit fiului meu despre problemele pe care le-am avut cu ochelarii, iar el mi-a recomandat Clinica Optimed Medical.
La Clinica Optimed Medical am descoperit adevarati profesionisti, cu aparatura de ultima generatie si o grija deosebita pentru pacienti. Aici m-am convins ca pentru sanatatea ta este bine sa apelezi la specialisti adevarati. Raportul dintre calitatea serviicilor, a produselor si pretul lor este unul corect.
Pe langa controlul medical am beneficiat si de o consiliere profesionista in alegerea ramelor si lentilelor. Acest lucru este foarte important pentru ca in cazul lentilelor de ochelari, în plus faţă de corecţia optică a vederii, acestea sunt realizate cu diverse tratamente ce oferă beneficii adiţionale purtătorilor, beneficii despre care daca nu esti informat cu rabdare si profesionalism nu ai de unde sa le cunosti. Va invit sa faceti o vizita pe paginile Optimed Medical ( mai jos) si sa dati un like pe pagina lor de facebook www.optimed-medical.ro  https://www.facebook.com/OptimedMedicalBucuresti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...