miercuri, 26 martie 2014

VIDEO ! Probabil cel mai periculos loc de pe Terra: Cum arata groapa fara fund in care se fac salturi mortale!


Jacob’s Well, un izvor artezian din Wimberley, Texas, inca atrage amatorii de senzatii tari, desi cel putin opt persoane au murit in timpul scufundarilor.
De pe stanca de deasupra apei, Jacob’s Well, o piscina naturala din Wimberley, Texas, pare o groapa fara fund. Izvorul artezian permanent, care alimenteaza paraul Cypress, atrage persoane de toate varstele care vor sa inoate in natura, inconjurate de peisajul deosebit.
Cei mai multi dintre cei care se duc la Jacob’s Well sunt insa amatorii de senzatii tari, care vor sa sara, sau sa se scufunde in groapa care da impresia ca nu are fund, relateaza dailymail.co.uk.
“De pe stanca de pe care se sare, aproape ca nu se vede apa. Tot ce vezi este o groapa uriasa, un abis”, spune Carl Griffin, fotograf amator care a realizat o serie de imagini in zona. “Izvorul este atat de limpede, incat pare ca sari de la o inaltime foarte mare, desi stai, de fapt, la un metru deasupra apei”, adauga el.
Gura izvorului are un diametru de patru metri, iar pana la fundul apei sunt aproape 10 metri. De acolo, se poate intra intr-un sistem de pesteri, unele dintre cele mai mari din Texas, unde adancimea ajunge pana la 40 de metri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...