marți, 24 aprilie 2012

Sanatate si Bun Gust




Uleiurile presate la rece 100% naturale de cea mai buna calitate, fie ele din floarea soarelui, dovleac, susan, nuca sau in, ori din orice alte seminte oleaginoase, sunt ingrediente importante, dar adeseori neglijate, in prepararea hranei zilnice.

Studii recente recomanda in alimentatie uleiurile presate la rece cu atat mai mult daca ele sunt si uleiuri bio extravirgine, asa cum sunt uleiurile Cardinal, fabricate la 2E PROD.

Intr-o societate grabita, stresata, si asaltata de cotidian, sanatatea a devenit un lux. Iar o dieta sanatoasa este ultimul lucru la care cei mai multi dintre noi se gandesc, atunci cand au probleme de sanatate.

Sanatatea incepe de la o dieta naturala. Tot ce are mai bun natura inseamna vitamine, minerale, suplimente nutritive cu care organismele se hranesc si se dezvolta.

Colectivul firmei 2E-PROD a elaborat tehnologii noi folosind doar seminte autohtone, crude, neprajite, prin care a obtinut ulei de o calitate deosebita si de o claritate stralucitoare. Tehnologia de fabricatie asigura controlul temperaturii la presare, controlul calitatii semintelor si printr-o extractie delicata asigura pastrarea tuturor calitatilor naturale ale uleiurilor continute in seminte.

Firma 2E Prod a fost prima companie din tara care a obtinut certificarea BIO pentru uleiuri presate la rece, folosind o tehnologie de presare la rece care este in totalitate BIO fiindca nu foloseste nici un procedeu de alterare a semintelor supuse extractiei cum ar putea fi prajirea, tratarea chimica, incalzirea, etc .
Prin aceasta tehnologie de presare la rece BIO se obtine o gama larga de uleiuri 100% naturale, extravirgine, pentru consum alimentar.

Va recomand cu caldura produsele 2E-PROD pe care le folosesc zilnic in bucataria mea.
Toate aceste uleiuri presate la rece 100% naturale le puteti comanda aici: www.2e-prod.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...