Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- 3 oua
- 120 g unt
- 160 g faina
- 200 g fructe de padure
- 1 esenta de vanilie
- 1 plic praf de copt
Pentru crema:
- 1 pachet Pudding de ciocolata
- 500 ml lapte
- 2 linguri de zahar
Preparare:
Se freaca untul, spuma, cu zaharul, se adauga pe rand ouale, apoi se incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Se mixeaza bine amestecul si se adauga esenta de vanilie si jumatate din cantitatea de fructe, scurse bine.
Se toarna compozitia in forma de tarta unsa si tapetata si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, circa 30 de minute. Intre timp preparam Puddingul conform instructiunilor de pe plic.
Dupa ce blatul s-a copt si racorit se intinde crema pentru tarta deasupra. Se orneaza cu fructele de padure ramase si se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Pofta buna!
Pofta buna!
Imi plaqc tartele cu fructe,am luat si eu reteta si o voi face;felicitari!!
RăspundețiȘtergeresa-mi spui cum a iesit!
RăspundețiȘtergere