Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ca un baiat istet ce sunt eu am uitat sa ii pun oua si masline, pe care le aveam in frigider.
Si totusi a fost foarte buna.
Daca vreti adaugati si 3 oua fierte tari si cateva masline fara samburi.
Ingrediente:
- 10 rosii cherry
- 1 salata verde
- 3-4 ridichi
- 1/2 castravete lung
- 1 ardei capia
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g sunca
- 200 g telemea de vaca
- 3 oua fierte tari
- cateva masline fara samburi
- 3 linguri ulei de susan Cardinal, presat la rece
- 1 lingura otet
- sare, piper
- patrunjel
Preparare:
Taiem rosiile, castravetii, ardeii, albusurile de ou si sunca cubulete. Ceapa verde se taie rondele. Se toaca fin patrunjelul si maslinele. Se pun toate intr-un bol.
Se condimenteaza salata cu sare si piper dupa gust si se amesteca totul usor.
Se amesteca uleiul cu sucul de lamaie pana devine ca o emulsie si se toarna peste salata.
Galbenusurile de ou se rad,printr-o sita fina, peste salata. Se amesteca iar. Galbenusul va forma impreuna cu dressingul un sos cremos si delicios.
Pofta buna!
Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu