sâmbătă, 3 martie 2012

Avantajele Sponsorului



1) Publicitate gratuita pe blogul nostru sub forma de banner (primul din dreapta) si articol publicitar.

2) Mentionarea numelui dvs. in toate postarile.

3) Promovarea dvs. folosind retelele de socializare (Facebook si Twitter).

4) Costul scazut al campaniei care va genera o vizibilitate mai buna decat echivalentul unui campanii AdWords.

Caut sponsor pentru blogul RETETE DE MANCARURI


Buna ziua!

Numele meu este Floroaia Vasile si sunt administratorul blogului Retete de mancaruri.
Va propun o colaborare prin care sa va promovati produsele pe blogul meu sub forma de concurs, banner, advertorial , sponsorizare sau promovare pe contul meu de Facebook.
In speranta unei viitoare colaborari va doresc succes in afacerea dumneavoastra.

Cu stima
Floroaia Vasile

Retete culinare - Gogosele de cascaval



Foto by Simona Floroaia - La Bohème

Ingrediente:

- 100 g cascaval
- 250 ml lapte
- 50 g unt
- 3 oua
- faina cat cuprinde
- ulei pentru prajit
- marar
- chimen

Preparare:

Se rade cascavalul prin razatoarea mica. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca. Se spala si se toaca marunt mararul. Se bat bine ouale.
Intr-un castron punem ouale batute, laptele, untul, mararul, chimenul, cascavalul si le mixam bine ( eu am pus si sare). Turnam treptat faina pana obtinem o coca moale.
Intr-o tigaie incingem uleiul. Cu o lingurita, data cu ulei, luam din aluat si punem la prajit, intorcand pe ambele parti, pana devin aurii. Le scoate pe un prosop de hartie.
Pofta buna!

Retete culinare - Cartofi cu ou a la Grasu64

Foto by Simona Floroaia - La Bohème


Ingrediente:

- 2 cartofi
- 2 oua
- patrunjel, marar
- sare, piper
- ulei

Preparare:

Se prajesc cartofii in ulei suficient. Se scurg de ulei. Se bat ouale cu sare si piper(eu am adaugat si putina apa rece). Se pune in oua verdeata tocata marunt( eu nu am avut) si se toarna peste cartofii prajiti. Se acopera tigaie si se lasa la foc mic cateva minute. Cu ajutorul unei pelete se intoarce, cu grija, pe partea cealalta. Se mai lasa doua minute.
Pofta buna!

vineri, 2 martie 2012

Retete de post - Placinta de mere si nuca macinata

Reteta si pozele le-am luat de pe siteul Garbo.

Ingrediente:

- 2 kg mere
- 1 cana (250g) faina
- 1 cana (250g) gris
- 1 cana (250g) zahar
- 3 linguri nuca macinata
- 4 pliculete zahar vanilat
- scortisoara
- ulei

Preparare:

Se razuiesc merele cu tot cu coaja (bine spalate)si se amesteca cu scortisoara si zaharul vanilat. Se amesteca faina, zaharul si grisul si se imparte in 2 parti. Intr-o tava se pune suficient ulei cca 1-2 mm grosime.

Se pune o parte din praful preparat mai devreme, apoi jumatate din mere, se adauga si restul prafului, iar deasupra se pune cealalta parte din merele razuite. Deasupra se presara zahar (cam 3 linguri) si nuca macinata. Se coace la cuptor cca 35-40 minute. Nu va speriati! Uleiul se incalzeste, merele isi lasa zeama si astfel se coc cele doua straturi de cereale.

Prajitura va fi extraordinara. Cu cat prajitura este mai rece, cu atat prinde contur si devine mai aromata. Reteta este foarte usor de facut fiind indicata chiar si pentru copii si adolescenti.
Pofta buna!

joi, 1 martie 2012

Retete de post - Ciuperci cu usturoi

Reteta si pozele apartin blogului Sanatate-acasa.net . Multumiri!


Ingrediente:
-1 legatura de patrunjel proaspat
- cimbru uscat
- 1 kilogram de ciuperci champignon
- putin ulei vegetal (de masline)
- sare, piper
- 1 capatana de usturoi
- o cana de bulion si putina apa

Preparare:
Ciupercile se spala. Nu li se inlatura piciorusele si nici nu se decojesc. Se dau deoparte si se cojeste usturoiul. Usturoiul se taie in bucatele.
Intr-o tava termorezistenta se adauga ciupercile, usturoiul, putina apa (cat sa acopere legumele), putin ulei de masline si bulionul. Se baga in cuptor, la foc mediu.
Inainte de servire, se adauga peste ciuperci putin cimbru uscat si patrunjel proaspat, tocat.
Pofta buna!

Retete de post - Tocana de ceapa cu cartofi



Foto by Simona Floroaia - La Bohème

Ingrediente:
- 600 g ceapa
- 1 kg cartofi
- 1 ardei
- 1 cutie de rosii bucati
- 1 lingura de bulion
- ulei
- sare, piper,marar, patrunjel, dafin (dupa gust)

Preparare:
Se curata legumele si se spala. Se taie ceapa, ardeiul si verdeata marunt. Se taie cartofii cubulete.
Se inabuse ceapa si ardeiul in putin ulei si putina apa. Se aduga rosiile din cutie si lingura de bulion. Se adauga cartofii si se acopera cu apa. Se pune sare, piper si frunza de dafin.
Se lasa la pe aragaz pana se fierb cartofii. Se i-a dupa foc si se adauga verdeata.
Pofta buna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...