marți, 25 februarie 2014

Briose cu ciocolata




Ingrediente:

6 oua
1 pachet de unt

1 paharel de smantana 
320 g faina

150 - 200 g zahar
120 g ciocolata neagra ( 75% cacao )
1 lingurita esenta de rom

1 lingurita esenta de vanilie
1 plic praf de copt
coaja rasa de la o lamaie


Preparare:

1. Se freaca untul, spuma, cu zaharul, se adauga pe rand ouale, smantana, apoi se incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt, se mixeaza bine amestecul. Se adauga ciocolata rasa, esentele, coaja de lamaie si se mixeaza, din nou.




2. Se toarna compozitia in formele de briose unse






si se coc in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, circa 30 de minute.




.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...