2,5 kg cartofi
10 fileuri de porc
1,5 l supa fierbinte
50 ml ulei de masline
4 ceape mari
4 catei de usturoi
maghiran, marar, sare si piper (eu am pus macinat)
smantana pentru servit
Preparare:
Curatam legumele si le spalam. Taiem cartofii rondele, dar nu de tot.(sa avem o forma de acordeon)
Ceapa o taiem pestisori.
Intr-o tava termorezistenta asezam pestisorii de ceapa, in mod egal, pe toata suprafata.
Peste ceapa asezam cartofii.
Turnam supa fierbinte, cat sa acopere cartofii, uleiul si asezonam cu maghiran, marar, sare si piper. Adaugam si cateii de usturoi doar striviti putin, cat sa elibereze aroma.
Punem si fileurile printre cartofi si dam la cuptorul bine incins.
Lasam la cuptor circa o ora - ora si jumatate, in fuctie de cuptor ( pana se rumenesc ).
Servim cu smantana.
Pofta buna!
este ceva grozav , vá felicit, cu respect.
RăspundețiȘtergereMultumesc Viorica!
Ștergere