Piperul și turmericul consumate în hrana zilncă reduc semnificativ riscul formării cancerului la sân. Cele două condimente conțin fiecare câte o substanță activă în prevenirea acestui tip de cancer. Prin mixarea lor gradul de eficiență este mult mai mare.Dar să fim mai specifici, curcumina (extrasă din turmeric) și piperina (alcaloid care se găsește în piper) au fost aplicate, în laborator, pe celule extrase din glandele mamare. Reacția imediată a fost reducerea numărului celulelor stem. Cu toate acestea, nu a existat nici o modificare în celulele normale, ele au rămas neafectate și conservate. Testele au fost făcute în cadrul University of Michigan Comprehensive Cancer Center.Implicația este că acești compuși pot viza în mod eficient și direct celulele potențial problematice și le pot elimina încă din etapele embrionare, înainte ca acestea să crească și să devină o amenințare pentru organism.Curcumina și piperina au toxicitate foarte scăzută și...
Citeste mai mult aici: http://iubimsigatim.ro/mixul-de-piper-si-turmeric/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu