luni, 24 martie 2014

Ouale cu coaja maro versus cele cu coaja alba



Există tot felul de zvonuri legate de ouăle albe și cele maro. Unii spun că cele maro sunt mai sănătoase și conțin mai mulți nutrienți, alții spun că sunt mai gustoase, iar alții consideră că sunt mai bune pentru a face diverse mâncăruri. Pe de altă parte, se spune că cele albe sunt mai bune la copturi (sau invers, în funcție de persoana cu care vorbești).
Adevărul este că, indiferent de culoarea pe care o au, ouăle albe și cele maro sunt la fel pe interior, cu o mică excepție despre care vom vorbi mai încolo. Oferă aceeași cantitate de substanțe nutritive, au același gust și sunt la fel de gustoase în copturi sau mâncăruri.
Cele două tipuri de ouă au, în mare, și aceeași grosime a cojii. Poate ai observat că unele ouă au coaja mai tare, dar acest lucru are de-a face cu vârsta găinii, nu cu ce culoare au ouăle pe care le face.
Citeste continuarea pe Fabuloase.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...