Ingrediente:
- 5 piersici
- o mana de biscuiti amaretti
- un galbenus
- 60 g zahar
- 25 g cacao
- 25 g unt
Preparare:
Spalam piersicile, le taiem in doua si scoatem samburii.
O piersica o taiem marunt si o punem intr-un castron. Celelalte 4 piersici le scobim cu o lingurita.
Pisam grosier, in mojar, o mana de biscuiti amaretti.
Punem, in castronul in care am pus piersica taiata, resturile rezultate din scobituri, biscuitii pisati, galbenusul de ou, zaharul si cacaua.
Amestecam totul pana se face un fel de crema. Cu ceea ce a rezultat umplem piersicile.
Le "motam" cu putin unt si le bagam la cuptorul incins la 150 de grade, unde le lasam cam o ora.
Cel mai bine se mananca calde!
Pofta buna si spor la bucatareala!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu