Aceasta este o mancare foarte usor de facut si deosebit de gustoasa, datorita ingredientelor de calitate.
Ingrediente:
- 2 conserve de linte Divella
- 4 linguri sos mediteranean Divella
- 2 carnaciori bine afumati ( oltenesti)
- 3 legaturi de ceapa, numai partea alba
- 5 caise, bine coapte
- marar si patrunjel
- chili
- otet balsamic
- 1 lingurita rasa de indulcitor din stevie GREEN SUGAR COOKING
- 4 linguri ulei de porumb pentru prajit Arpis
- sare si piper
Preparare:
Taiem carnaciorii in bucati mici.
Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.
Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde ( partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.
Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita.
Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean.
Macinam putin chili.
Punem si 3-4 foi de dafin.
Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute.
Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.
Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu