joi, 17 iulie 2014

Fasole & linte cu caise si carnaciori afumati




Aceasta este o mancare foarte usor de facut si deosebit de gustoasa, datorita ingredientelor de calitate.

Ingrediente:

- 2 conseve de fasole uscata Divella
- 2 conserve de linte Divella
- 4 linguri sos mediteranean Divella
- 2 carnaciori bine afumati ( oltenesti)
- 3 legaturi de ceapa, numai partea alba
- 5 caise, bine coapte
- marar si patrunjel
- chili
- otet balsamic
- 1 lingurita rasa de indulcitor din stevie GREEN SUGAR COOKING
- 4 linguri ulei de porumb pentru prajit Arpis
- sare si piper




Preparare:


Taiem carnaciorii in bucati mici.
Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.



Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde ( partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.




Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita.






Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean.




Macinam putin chili.



Punem si 3-4 foi de dafin.




Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute.








Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.





Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...