Ingrediente:
- 12-16 chifetelute
- 2 cutii rosii cuburi de la Divella
- tarhon verde
- 4-5 foi de dafin
- 4-5 catei de usturoi, curatati si taiati marunt
- 2 cepe taiate marunt
- 1 canuta de vin
- 1 lingurita cu varf de indulcitor natural din stevie Green Sugar
- 1 lingura de faina
- sare si piper dupa gust
- 2 -3 cani de apa
Preparae:
Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul.
Lasam sa fiarba 15 minute si pasam rosiile. Adaugam chiftelele, 2 cani de apa si mai fierbem 20 de minute.
Adaugam tarhonul taiat marunt, 1 lingura de faina dizolvata bine in apa rece, sare si piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 15 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu