O rețetă foarte simplă, gustoasă și rapidă. În 15 minute e gata cu totul! (inclusiv cu spălatul vaselor :-D )
Se servește cu salată verde.
Ingrediente:
400g penne
2 conserve de ton în ulei de măsline (200g)
190g (un borcan) de sos pesto de busuioc
100g brânză emmentaler rasă (sau cașcaval)
250g roșii cherry
Preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicațiilor de pe ambalaj și se pornește cuptorul.
Între timp, se amestecă tonul și uleiul său cu sosul pesto, cu ajutorul unei linguri de lemn.
Se adaugă o treime din cantitatea de brânză/cașcaval și roșiile tăiate în jumătăți.
După ce s-au fiert pastele, se scurg și se adaugă și ele amestecului de pesto. Se pune totul într-un vas termorezistent, se presară brânza/cașcavalul rămas și se dă la cuptor pentru 3-4 minute, până când se topește frumos.
Poftă bună și spor la bucătărit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu