Reteta de unde m-am inspirat o gasiti pe Retete vegetariene
Ingrediente pentru 4 portii:
- 1 lingura de chimen
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1 radacina de pastarnac
- 4 cartofi
- 50 g unt
- sare
- crutoane
- 2 litri de apa
Preparare:
Zarzavaturile se fierb in cei 2 litri de apa, impreuna cu chimenul. Supa se sareaza suficient, se paseaza prin sita, se adauga unt proaspat si se serveste cu crutoane.
Pofta buna!
Ingrediente pentru 4 portii:
- 1 lingura de chimen
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1 radacina de pastarnac
- 4 cartofi
- 50 g unt
- sare
- crutoane
- 2 litri de apa
Preparare:
Zarzavaturile se fierb in cei 2 litri de apa, impreuna cu chimenul. Supa se sareaza suficient, se paseaza prin sita, se adauga unt proaspat si se serveste cu crutoane.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu