Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- o cutie ciuperci
- 2-3 morcovi
- 1-2 cepe
- 2-3 ardei grasi
- jumatate de telina
- 500g rosii
- 100g cascaval
- 1 sul de branza topita
- 100 ml lapte
- 100-150g unt
- 4-5 oua
- 1 legatura marar
- sare, piper, boia de ardei iute
Preparare:
Spalam si curatam legumele, dupa care le taiam foarte marunt.
Topim untul si punem legumele la calit. Amestecam cascavalul ras cu branza topita, laptele si ouale. Mixam bine si adugam condimentele si mararul, taiat marunt.
Dupa ce legumele s-au calit adaugam amestecul de branza, cascaval, lapte si oua, amestecam si dam la cuptorul bine incins. Lasam pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu