Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- 2 Kg cartofi
- 4 oua
- 2 suluri de branza topita
- 1 iaurt simlu, mic
- sare, piper
- marar, cimbru
- 2 linguri ulei
Preparare:
Curatam cartofii si ii taiem felii. Amestecam branza topita, iaurtul, ouale, jumatate din cantitatea de marar si cimbru si cele 2 linguri de ulei. Punem cartofii in tava, turnam amestecul peste ei si mai amestecam putin. Presaram deasupra mararul si cimbrul ramas. Dam la cuptorul bine incins si lasa pana devin aurii.
Pofta buna!
Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- 2 Kg cartofi
- 4 oua
- 2 suluri de branza topita
- 1 iaurt simlu, mic
- sare, piper
- marar, cimbru
- 2 linguri ulei
Preparare:
Curatam cartofii si ii taiem felii. Amestecam branza topita, iaurtul, ouale, jumatate din cantitatea de marar si cimbru si cele 2 linguri de ulei. Punem cartofii in tava, turnam amestecul peste ei si mai amestecam putin. Presaram deasupra mararul si cimbrul ramas. Dam la cuptorul bine incins si lasa pana devin aurii.
Pofta buna!
Arata demential!
RăspundețiȘtergereSi are un gust si un miros deosebit!
RăspundețiȘtergere