Reteta si pozele apartin blogului BUCATARIA-MAREA AVENTURA
INGREDIENTE:
500 g ciuperci proaspete sau in conserva, 200 g orez, 3 buc morcov, 3 buc ceapa,
100 ml ulei, 3 linguri pasta de tomate, marar, cimbru, sare, piper, boia, varza murata.
PREPARARE:
Orezul se spala si se lasa la inmuiat in apa. Ciupercile si ceapa, se spala si se toaca marunt. Morcovul se rade mic. Se calesc in ulei, ceapa si morcovul pana se inmoaie, se adauga ciupercile si orezul. Dupa 4-5 minute de calire se adauga pasta de tomate. Se potriveste gustul cu sare, piper, cimbru, marar tocat, boia dulce si iute. Se spala varza, se aleg foile si se umplu cu amestecul obtinut. Sarmalutele se pun in oala peste un strat cu varza tocata , betisoare de cimbru si boabe de piper. Deasupra se aseaza din nou varza tocata si se adauga apa fierbinte cat sa acopere totul. Se lasa sa fiarba la foc mic aprox o ora, apoi se dau la cuptor pentru inca 40-50 minute, pana se gateste varza si se rumeneste deasupra.
Pofta mare!
Lichidare de Stoc
RăspundețiȘtergereOcazie Unica GRUP Producatori Agricol face Reducere la Lichidare de stoc an 2012/2013 la
Produsele:Varza murata 90 tone,Castraveti murati 40 tone si Muraturi asortate 10 tone.
Important:Produsele sint create Special pentru Tine printr-o Formula Traditionala Autentica
Imbunatatita din care sint Exclusi Agenti de Procesare(Euri, Aditivi si Conservanti).
Pentru Distribuirea pe Piata a acestei Game de Produse Certificate cautam Colaborare
Parteneriat Inspirat din Retelele de Firme:import-export,Catering,Restaurante,Mini Market,
Fast Food,Magazine Alimentare,Pensiuni Agroturistice,Complexe Hoteliere etc.
In plus Onoram comenzi in toata tara in functie de cantitate mai ieftin.
Promotii pret convenabil,tentant.
-cartofi noi
-ceapa
-morcov
-pastirnac
-varza alba
-varza rosie
-conopida
-sfecla rosie
-brocoli
Gabriel, da-mi adresa ta de email sa-ti fac o propunere de promovare!
Ștergereretete.mancaruri@yahoo.com