- 1 kg file de pangasius
- 100 g unt
- 150 g cascaval ras
- 1 sul branza topita
- 100 g smantana
- 4 oua
- 1 lamaie
- 1 ceapa
- sare si piper
- marar
Preparare:
Se stropeste pestele cu zeama de lamaie si se condimenteaza. Se unge, generos, o tava cu unt si se aseaza pestele in ea. Se taie o ceapa solzisori si se pune peste peste. Se da la cuptor pana se rumeneste putin.
Se amesteca cascavalul ras, branza topita, smantana si ouale, se condimenteaza si se adauga mararul taiat marunt. Amestecul se toarna in tava cu pestele si se mai da la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Pofta buna!
Foto by Simona Floroaia - La Bohème
- 100 g unt
- 150 g cascaval ras
- 1 sul branza topita
- 100 g smantana
- 4 oua
- 1 lamaie
- 1 ceapa
- sare si piper
- marar
Preparare:
Se stropeste pestele cu zeama de lamaie si se condimenteaza. Se unge, generos, o tava cu unt si se aseaza pestele in ea. Se taie o ceapa solzisori si se pune peste peste. Se da la cuptor pana se rumeneste putin.
Se amesteca cascavalul ras, branza topita, smantana si ouale, se condimenteaza si se adauga mararul taiat marunt. Amestecul se toarna in tava cu pestele si se mai da la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Pofta buna!
Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu