joi, 17 februarie 2011

Mackerel with vegetables, baked./Macrou cu legume, la cuptor.



Foto by Simona Floroaia - La Bohème

Ingrediente:

- 2 kg macrou
- 3 ardei capia
- 3 ardei verzi
- 3-4 morcovi mari
- 2 cepe
- 1 legatura patrunjel
- 1 cana de vin alb
- 1 cana de suc de rosii
- 2 lamai
- 1 lingurita de otet
- foi de dafin
- sare si piper

Preparare:

Curatati si spalati, bine, pestele si tamponati-l cu hartie absorbanta. Sarati si piperati macroul si stoarceti peste el zeama de la o lamaie. Dati-l la frigider pentru o jumatate de ora.
Intre timp curatati si spalati legumele si verdeata. Taiati legumele julienne si verdeata marunt.
Puneti intr-o tava, adanca, legumele si peste ele pestele. Amestecati vinul cu sucul de rosii si cu otetul si turnati peste legume si peste. Presarati jumatate din cantitatea de patrunjel, peste macrou si dati la cuptor.
Dupa 30 de minute intoarceti pestele si presarati cu patrunjelul ramas. Mai lasati 30 de minute la cuptor.
Pofta buna!

ACTIVITATEA ACESTUI BLOG SE POATE IMBUNATATI SI PRIN COMENTARILE SI LIKE-URILE VOASTRE!!!

9 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...