Sursa: blogul Bucataria-marea aventura
INGREDIENTE:
* 5 l apa
* 0.5 kg zahar
* o lamaie
* 3 flori de soc
PREPARARE:
Spalam bine florile de soc si le punem intr-un recipient cu 5 l de apa.
Adaugam zaharul si amestecam bine.
Taiem lamaia in feliute subtiri si o adaugam in apa.
Lasam vasul 3-4 zile, la temperatura camerei.
Daca se vrea a fi bauta mai repede… se pune in loc insorit .
Se strecoara socata si se pastreaza la rece.
Sursa: blogul Bucataria-marea aventura
INGREDIENTE:
* 5 l apa
* 0.5 kg zahar
* o lamaie
* 3 flori de soc
PREPARARE:
Spalam bine florile de soc si le punem intr-un recipient cu 5 l de apa.
Adaugam zaharul si amestecam bine.
Taiem lamaia in feliute subtiri si o adaugam in apa.
Lasam vasul 3-4 zile, la temperatura camerei.
Daca se vrea a fi bauta mai repede… se pune in loc insorit .
Se strecoara socata si se pastreaza la rece.
Sursa: blogul Bucataria-marea aventura
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu