sâmbătă, 6 aprilie 2013

Remediu natural - Uleiul de dovleac presat la rece



Uleiul de dovleac este un produs folosit inca din cele mai vechi timpuri datorita  calitatilor sale curative.
Are efect demonstrat in cresterea tonusului muscular si o actiune pozitiva asupra terminatiilor nervoase. De asemenea este recunoscut pentru efectul sau antihelmintic, fiind eficient in eliminarea parazitilor intestinali, inclusiv in giardioza.
In medicina traditionala, uleiul de dovleac se foloseste cu succes in preintampinarea sau ameliorarea alergiilor, afectiunilor gastrice, hepatice, de vezica, rinichi sau prostata.
Intre efectele sale mai putin cunoscute sunt si reglarea producerii de insulina, si cresterea potentei masculine, dar si reglarea menstruatiei.
 Contine  caroten, care-i da o culoare rosu rubin, precum si vitaminele A, D, E, F, K. Aceste vitamine si formula în care ele se afla în  acest ulei, fac ca absorbtia lor sa se faca integral în organism, într-un interval de timp foarte scurt. 

Iata cateva cure care va vor ajuta sa scapati de diferite afectiuni des intalnite in familie.
Puteti scapa de viermi intestinali, precum tenie sau ascarizi daca luati doua lingurite de ulei amestecati cu doua lingurite de samburi de lamaie bine pisati. Acest amestec se ia pe stomacul gol, dimineata dupa care se bea putin suc de lamaie.
La putin timp, se mai ia o lingurita de ulei de ricin, diluata in doua linguri de ulei de dovleac. Acest tratament se repeta timp de sapte zile si va va scapa de problema parazitilor intestinali de orice fel, inclusiv giardia.
Daca suferiti de hiperexcitabilitate nervoasa si sexuala, este recomandat sa consumati la fiecare masa salata verde, varza cruda sau andive, toate asezonate cu ulei de dovleac. In acelasi timp, eliminati zaharul din alimentatie, produsele cu cacao si ciocolata, produsele cu indulcitori artificiali. Seara luati  2 lingurite de ulei de dovleac cu putin suc de lamaie.
Prostatita si adenomul de prostata sunt afectiuni care s-au extins foarte mult in randul populatiei. Daca veti face o cura cu ulei de dovleac, cate o lingurita de trei ori pe zi, intre mese, veti observa o remediere evidenta, de intensitate medie, cu efecte excelente pe termen lung.
Cei care sufera de colita de putrefactie pot urma o cura de 14 zile, care ii va ajuta enorm in a rezolva aceasta problema. Inainte de fiecare masa consumati o salata din doi morcovi de marime medie, cruzi, asezonata cu doua lingurite de ulei de dovleac si cu sucul de la o jumatate de lamaie. Pe timpul celor 14 zile nu consumati carne sau preparate din carne.
Nu este de neglijat nici efectul benefic pe care uleiul presat la rece din seminte de dovleac il are in afectiunile gastrice.
Iata o sursa sigura de procurare a uleiului de dovleac presat la rece: http://www.2e-prod.ro/produse/60/Ulei-de-Dovleac-presat-la-rece/ - Uleiul Cardinal 100% natural

5 comentarii:

  1. eu chiar folosesc ! este excelent !

    RăspundețiȘtergere
  2. Se consuma cuprecadere in perioada postului, datorita cantitatilor insemnate de vitamine pe care le aduce organismului.

    RăspundețiȘtergere
  3. O reteta foarte buna mai ales ca uleiul folosit este obtinut prin presare la rece

    RăspundețiȘtergere
  4. O reteta foarte buna mai ales ca uleiul folosit este unul obtinut prin presare la rece

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ar fi interesat daca are si intrebuintari cosmetice in rest sant incantata de tot ceeace s-a scris .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...