Este o budincă franțuzească care poate fi preparată în foarte multe variante, dulci sau sărate, cu fructe sau cu legume.
Ingrediente:
Ingrediente:
- 300g roșii cherry
- 300ml lapte
- 100g brânză
- 3 linguri smântână
- 6 ouă
- 50g făină
- 1 linguriță oregano
- câteva frunze de busuioc (eu am avut doar uscat)
- 2 linguri ulei de măsline
- sare, piper
Preparare:
Într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline se așează roșiile.
Se bat ouăle cu sarea și piperul. Se adaugă făina treptat, până se omogenizează. Apoi se adaugă laptele și smântâna și brânza fărâmițată. Se obține un aluat subțire care se toarnă peste roșii.
Se adaugă câteva roșii cu codițe pentru aspect și se presară oregano și busuioc uscat. Dacă aveți busuioc proaspăt, frunzulițele acestuia se adaugă după ce s-a pus compoziția la cuptor, când este aproape gata.
Se dă la cuptor până se rumenește (aproximativ 30 de minute), se lasă să se răcească și se servește.
Poftă bună!
It is a French pudding can be prepared in many variations, sweet or savory, fruit or vegetables.
Ingredients:
- 300g cherry tomatoes
- 300ml milk
- 100g cheese
- 3 tablespoons cream
- 6 eggs
- 50g flour
- 1 teaspoon oregano
- A few leaves of basil (I only had dried)
- 2 tablespoons olive oil
- Salt and pepper
Preparation:
In a greased baking dish with olive oil Arrange tomatoes.
Beat the eggs with salt and pepper. Add the flour gradually until smooth. Then add the milk and cream and shredded cheese. To obtain a thin batter was poured into red.
Add a few stalks of red layout and sprinkle oregano and dried basil. If you have fresh basil, plus frunzuliţele its composition after put in the oven when it is almost ready.
Bake until brown (about 30 minutes), leave to cool and serve.
Enjoy!
It is a French pudding can be prepared in many variations, sweet or savory, fruit or vegetables.
Ingredients:
- 300g cherry tomatoes
- 300ml milk
- 100g cheese
- 3 tablespoons cream
- 6 eggs
- 50g flour
- 1 teaspoon oregano
- A few leaves of basil (I only had dried)
- 2 tablespoons olive oil
- Salt and pepper
Preparation:
In a greased baking dish with olive oil Arrange tomatoes.
Beat the eggs with salt and pepper. Add the flour gradually until smooth. Then add the milk and cream and shredded cheese. To obtain a thin batter was poured into red.
Add a few stalks of red layout and sprinkle oregano and dried basil. If you have fresh basil, plus frunzuliţele its composition after put in the oven when it is almost ready.
Bake until brown (about 30 minutes), leave to cool and serve.
Enjoy!
imi place mult cum arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Catalina!
Ștergeresuper ti-a iesit!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Ștergere